| Litter star world |
Best Friend
Monday, 27 May 2013 • 04:55 • 0 comments
hye , assalamualaikum

     seperti yang rifhan janjikan tadi , rifhan nak share kan nama best friend rifhan pulak .. oke , ermm... best friend , dia memang rapat dengan rifhan , tapi tak serapat rapat rapat gilew gilew .. haha .. best , cuma sekadar kawan yang agak rapat ... oke ,nama best friend rifhan ..  tak ramai cuma tiga orang .. iaitu Nur Irdina binti Mohd Kamal , Nur Aqilah Iwana binti Badarul Hisham , Nur Amirah Balqis binti Mohd Shah ..that's all .. sebab ? nak jugak kew ? hehe .. oke , rifhan kasi ..

   Dina :-
- baik , pandai , memahami , good girl
- comel , agak matang ..
- selalu rehat sama sama , dan buat kerja lain sama sama ..
- masa darjah tiga selalu rapt ngan rifhan

   Qilah :-
- baik , lawak , pandai , memahami dan lain lain
- comel , mempunya frasa yang kuat
- pakwe ehem ehem ..
- selalu buat kerja sama sama ..

   Mirah :-
- baik , pandai , matang dan lain lain
- cantik , matang , garang
- selalu teman saya dekat mana mana dan bertugas hari yang sama dan tempat yang sama
- pakwe ehem ehem dan bekas ehem ehem

    ,ungkin itu je , apa apa thanjs denkat diaorang yang selalu faham rifhan , diorang selalau bersama dengan rifhan dekat sekolah sama ada di kantin , disurau , di kelas dan lain lain .. tenkiuuu :* ohh ye , nak tahu kawan rifhan ? jom tengok bawah ..

- syarmeen
- syarmira
- nabil adam
- hebatalla
- aliyya
- farrah
- syarifah
- anis azrol
- erin
- intan
- adli
- afiq
- edi
- amir
- hafiy
- aziz
- najiha
- qaisara
- anis hazimah
- dan ramai lagi kawan rifhan .. tak terkira ...

haha .. oke lah rasenya sebab seba tak payah kot ... haha .. oke lah bye bye !!

Best Friend Forever
• 04:21 • 0 comments
hye , assalamualaikum ..

      maaf lah sebab dah lama rifhan tak update entry sebab tak tahu nak tulis apa .. anyway , sekarang rifhan nak cerita kan tentang BFF rifhan .. erm.. rifhan rasa , korang pun ade BFF tersendiri , rifhan pun ade .. selama ni rifhan menganggap kawan kawan rifhan tu kawan biasa je .. tapi setelah rifhan perhatikan semua , baru rifhan tahu siapa BFF rifhan yang sebenarnya ..

     BFF adalah orang yang selalu memahami kita , orang yang selalu ade apa bila kita susah , senang , sedih dan lain lain .. BFF juga adalah orang yang ketiga terpenting dalam hidup kita .. dia yang selau ambil berat tentang kita , dia yang selalu tahu kita ni dalam masaalah atau lain lain ..ermm.. mungkin orang lain mengangap rifhan BFF dia , rifhan gembira , tapi , cuma dua orang yang dapat rifhan pilih untuk BFF rifhan .. sebab , dia selalu baik dengan rifhan , main dengan rifhan , faham perasaaan rifhan , dia tak pernah gaduh dengan rifhan ,dan lain lain ..

     sebelum rifhan bagi tahu nama BFF rifhan , rifhan nak mintak maaf kalau tak de name korang .. mungkin nama korang ade dalam senarai best friend rifhan .. oke ? relax friend .. oke .. name kawan baik rifhan yang pertama , Nur Aina Sofea Binti Mohd Rizal dan BFF rifhan yang kedua nama Muhammad Hazrul Izzham bin Kamarulzaman ... tu lah BFF rifhan .. ermmmm.. sebab ? ade dekat bawah ..

    Aina :-
- selalu memahami perasaan rifhan
- selalu sabar dengan sikap rifhan , walaupun rifhan selalu marah marah dia ..
- dia seorang yang serius ..
- selalu bergurau dengan rifhan
- baik , peramah , pandai , lawak dan lain lain tentang dia .
- walaupun baru darjah tiga , dia bersikap matang
- cuti sekolah selalu main dengan rifhan
- selalu sabar walaupun rifhan selalu ejek dia .

    Hazrul :-
- satu satu nya BFF lelaki rifhan
- memahami , tak macam laki lain
- boleh ajak main
- tak ganas
- baik , peramah , lawak dan lain lain .
- penyabar dengan sikap rifhan yang degil nihh ..
-  cuti sekolah selalu main dengan rifhan
- selalu redha dengan apa yang rifhan buat dekat dia

   haha , tulah sebab sebab nya .. oke lah , kalau nak tahu senarai best friend rifhan  boleh lah tengok entry seterusnye oke ? sebelum entry ni tamat , kepada Aina dengan Hazrul , thank you buat korang sebab selalu sabar dengan sikap aku , selalu menyedarkan aku , dan lain lain .. terima kasih sangat sangatt !!!! aku sayang korang berdua ! :'D

rindu dekat dia ..
Friday, 24 May 2013 • 02:45 • 0 comments
hye , assalamualaikum .

     sekarang rifhan nak ceritakan tentang kawan rifhan .. ermm.. dulu , rifhan tak de lah rapat sangat dengan dia .. nama dia Safi .. rifhan rindu dekat dia .. dulu dia selalu rapat dengan Aqilah .. ermm.. kalau dulu , rifhan , adli , afiq , amirah , safi , edi , nicholas  satu group .. safi sekarang dah pindah , dia pindah Melaka .. mesti dia dapat banyak kawan kan dekat sana .. rifhan ngan kawan kawan rindu sangat dekat dia ....

     kalau dulu , aqilah , irdina , rifhan selalu rapat dengan dia .. hmmm .. dulu , amirah tak rapat dengan kitaorang macam sekarang .. sekarang amirah rapat dengan kitaorang .. kalau ade peluang , rifhan nak pergi melaka jumpa safi .. tapi , mak rifhan tak kasi .. ermm... dulu safi ade lah suka dekat sorang laki ni , tapi rifha tak boleh kasi tau .. nanti dia malu pulak .. hehe .. sekarang , dia dah ade pakwe baru .. pakwe dia yang dulu pun dah tak ingat yang safi tu sape .. apa la .. haha ..

     untuk safi , jaga diri baik baik ye dekat sana . jangan lupa solat , jaga kesihatan awak baik baik ye .. kitaorang akan selalu ingat jasa baik awak , dan kitaoarang akan selalu doakan yang terbaik untuk awak  .. kitaorang semua kan selalu rindukan awak .. semoga , kita jumpa lagi ye safi .. bye bye .. :')
     

pergi mana ?
Thursday, 23 May 2013 • 23:58 • 0 comments
hye , assalamualaikum.

           cuti sekolah 2 minggu ni korang pergi mana ? rifhan balik kampung .. tak tahu lah berapa hari .. rifhan rasa , korang semua mesti pergi tempat yang best best kan .. rifhan , balik kampung minggu depan , so , minggu ni duduk rumah lagi .. kalau duduk rumah , apa lagi ? main ngan hazrul & nina lah .. kitaorang kalau cuti , mesti ade je bende yang nak dibuat ..

          ohh .... ye , cikgu rifhan kate ,keputusan peperiksaan PKSR 1 akan di masukkan ke dalam SAPS dalam cuti ni , ..hmm .. korang rasa , korang dapat apa ? rifhan rasa keputusan rifhan massih teruk lagi kot .. huhu .. apa apa pun rifhan doakan korang semua semoga berjaya .. korang pun jangan lupa doakan rifhan tau .. oke lah sampai sini jew . bye bye

               
 

tenkiu friend
• 23:52 • 0 comments
hye , assalamualaikum .

first , Rifhan nak ucapkan terima kasih dekat kawan Rifhan , yang telah sudi edit kan blog rifhan , thanks heba .. ermm .. hari ni rifhan nak kasi tau BFF Rifhan , Rifhan rasa semua orang ade BFF betul tak ? termasuklah orang yang tenagh baca entry ni .. hrumm  ... rifhan ade 6 orang BFF iaitu aina , hazrul , amirah , aqilah , irdina , heba .. ohh .. ya .. mereka semua ni baik sangat dengan rifhan , kalau korang nak share kan nama BFF korang boleh lah comment dekat entry ni oke ? hehe .. ermm.. itu je kot yang rifhan nak share kan .. ohh .. ye hampur lupa korang jangan lupa follow blog kawan rifhan kat bawah ni oke .. thanks !

~> http://hebakamal21.blogspot.com/
~> http://ainacartahati.blogspot.com/

lirik lagu
• 05:45 • 0 comments
hye , assalamualaikum

sekarang ni rifhan nak share kan lirik lagu .. hope enjoy !


saat terakhir-ST12

tak pernah terpikir olehku
tak sedikit pun ku bayangkan
kau akan pergi
tinggalkan ku sendiri

begiti sulit ku bayangkan
begitu sakit kurasakan
kau akan pergi
tinggal kan ku sendiri

dibawah batu nisan kini
kau tlah sandarkan
kasih sayang kamu
begitu dalam
sungguh ku tak sanggap ini terjadi
 kerna ku sangat cinta

inilah saat terakhirku melihat kamu
jatuh air mata ku
menangis pilu
hanya mampu ucapkan
selamat jalan kasih

satu jam saja
ku telah bisa
cintai kamu kamu kamu
dihatiku
namun bagiku
melupankan mu
buntuh waktuku seumur hidup

satu jam saja
ku telah bisa
sayangi kamu
dihatiku
namun bagi ku
melupakan mu
buntuh waktuku seumur hidup
dinantiku

school holiday !!
• 04:23 • 0 comments
hye , assalamualaikum ..

hari ni hari terakhir bersekolah , yeyay ! pastu cuti 2 minggu .. hmm .. mesti akan rindu kan kawan kawan dekat sekolah , kepada yang lain "happy school holiday" saya ucapkan .. jaga kesihatan diri , jaga keselamatan diri dan lain lain .. sekali lagi saya ucapkan kepada yang dah follow blog ni ,dan lain lain .. oke , sampai sini jew , bye bye :)


PAST
The star owner
Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :) Need some choco ? Change it Mood : I'm Bored -.- Status : Keep Smile :)[Change with your own words] ..

TALKIE TALKING

" Put your cbox "

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Best Friend
  • Best Friend Forever
  • rindu dekat dia ..
  • pergi mana ?
  • tenkiu friend
  • lirik lagu
  • school holiday !!
  • my blog

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Rifhan Ilyani!
    Best view:google chrome
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!