| Litter star world |
tenkiu friend
Thursday, 23 May 2013 • 23:52 • 0 comments
hye , assalamualaikum .

first , Rifhan nak ucapkan terima kasih dekat kawan Rifhan , yang telah sudi edit kan blog rifhan , thanks heba .. ermm .. hari ni rifhan nak kasi tau BFF Rifhan , Rifhan rasa semua orang ade BFF betul tak ? termasuklah orang yang tenagh baca entry ni .. hrumm  ... rifhan ade 6 orang BFF iaitu aina , hazrul , amirah , aqilah , irdina , heba .. ohh .. ya .. mereka semua ni baik sangat dengan rifhan , kalau korang nak share kan nama BFF korang boleh lah comment dekat entry ni oke ? hehe .. ermm.. itu je kot yang rifhan nak share kan .. ohh .. ye hampur lupa korang jangan lupa follow blog kawan rifhan kat bawah ni oke .. thanks !

~> http://hebakamal21.blogspot.com/
~> http://ainacartahati.blogspot.com/


PASTFUTURE
The star owner
Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :) Need some choco ? Change it Mood : I'm Bored -.- Status : Keep Smile :)[Change with your own words] ..

TALKIE TALKING

" Put your cbox "

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • lirik lagu
  • school holiday !!
  • my blog

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Rifhan Ilyani!
    Best view:google chrome
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!