| Litter star world |
Best Friend
Monday, 27 May 2013 • 04:55 • 0 comments
hye , assalamualaikum

     seperti yang rifhan janjikan tadi , rifhan nak share kan nama best friend rifhan pulak .. oke , ermm... best friend , dia memang rapat dengan rifhan , tapi tak serapat rapat rapat gilew gilew .. haha .. best , cuma sekadar kawan yang agak rapat ... oke ,nama best friend rifhan ..  tak ramai cuma tiga orang .. iaitu Nur Irdina binti Mohd Kamal , Nur Aqilah Iwana binti Badarul Hisham , Nur Amirah Balqis binti Mohd Shah ..that's all .. sebab ? nak jugak kew ? hehe .. oke , rifhan kasi ..

   Dina :-
- baik , pandai , memahami , good girl
- comel , agak matang ..
- selalu rehat sama sama , dan buat kerja lain sama sama ..
- masa darjah tiga selalu rapt ngan rifhan

   Qilah :-
- baik , lawak , pandai , memahami dan lain lain
- comel , mempunya frasa yang kuat
- pakwe ehem ehem ..
- selalu buat kerja sama sama ..

   Mirah :-
- baik , pandai , matang dan lain lain
- cantik , matang , garang
- selalu teman saya dekat mana mana dan bertugas hari yang sama dan tempat yang sama
- pakwe ehem ehem dan bekas ehem ehem

    ,ungkin itu je , apa apa thanjs denkat diaorang yang selalu faham rifhan , diorang selalau bersama dengan rifhan dekat sekolah sama ada di kantin , disurau , di kelas dan lain lain .. tenkiuuu :* ohh ye , nak tahu kawan rifhan ? jom tengok bawah ..

- syarmeen
- syarmira
- nabil adam
- hebatalla
- aliyya
- farrah
- syarifah
- anis azrol
- erin
- intan
- adli
- afiq
- edi
- amir
- hafiy
- aziz
- najiha
- qaisara
- anis hazimah
- dan ramai lagi kawan rifhan .. tak terkira ...

haha .. oke lah rasenya sebab seba tak payah kot ... haha .. oke lah bye bye !!


PAST
The star owner
Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :) Need some choco ? Change it Mood : I'm Bored -.- Status : Keep Smile :)[Change with your own words] ..

TALKIE TALKING

" Put your cbox "

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Best Friend Forever
  • rindu dekat dia ..
  • pergi mana ?
  • tenkiu friend
  • lirik lagu
  • school holiday !!
  • my blog

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Rifhan Ilyani!
    Best view:google chrome
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!