| Litter star world |
Best Friend Forever
Monday, 27 May 2013 • 04:21 • 0 comments
hye , assalamualaikum ..

      maaf lah sebab dah lama rifhan tak update entry sebab tak tahu nak tulis apa .. anyway , sekarang rifhan nak cerita kan tentang BFF rifhan .. erm.. rifhan rasa , korang pun ade BFF tersendiri , rifhan pun ade .. selama ni rifhan menganggap kawan kawan rifhan tu kawan biasa je .. tapi setelah rifhan perhatikan semua , baru rifhan tahu siapa BFF rifhan yang sebenarnya ..

     BFF adalah orang yang selalu memahami kita , orang yang selalu ade apa bila kita susah , senang , sedih dan lain lain .. BFF juga adalah orang yang ketiga terpenting dalam hidup kita .. dia yang selau ambil berat tentang kita , dia yang selalu tahu kita ni dalam masaalah atau lain lain ..ermm.. mungkin orang lain mengangap rifhan BFF dia , rifhan gembira , tapi , cuma dua orang yang dapat rifhan pilih untuk BFF rifhan .. sebab , dia selalu baik dengan rifhan , main dengan rifhan , faham perasaaan rifhan , dia tak pernah gaduh dengan rifhan ,dan lain lain ..

     sebelum rifhan bagi tahu nama BFF rifhan , rifhan nak mintak maaf kalau tak de name korang .. mungkin nama korang ade dalam senarai best friend rifhan .. oke ? relax friend .. oke .. name kawan baik rifhan yang pertama , Nur Aina Sofea Binti Mohd Rizal dan BFF rifhan yang kedua nama Muhammad Hazrul Izzham bin Kamarulzaman ... tu lah BFF rifhan .. ermmmm.. sebab ? ade dekat bawah ..

    Aina :-
- selalu memahami perasaan rifhan
- selalu sabar dengan sikap rifhan , walaupun rifhan selalu marah marah dia ..
- dia seorang yang serius ..
- selalu bergurau dengan rifhan
- baik , peramah , pandai , lawak dan lain lain tentang dia .
- walaupun baru darjah tiga , dia bersikap matang
- cuti sekolah selalu main dengan rifhan
- selalu sabar walaupun rifhan selalu ejek dia .

    Hazrul :-
- satu satu nya BFF lelaki rifhan
- memahami , tak macam laki lain
- boleh ajak main
- tak ganas
- baik , peramah , lawak dan lain lain .
- penyabar dengan sikap rifhan yang degil nihh ..
-  cuti sekolah selalu main dengan rifhan
- selalu redha dengan apa yang rifhan buat dekat dia

   haha , tulah sebab sebab nya .. oke lah , kalau nak tahu senarai best friend rifhan  boleh lah tengok entry seterusnye oke ? sebelum entry ni tamat , kepada Aina dengan Hazrul , thank you buat korang sebab selalu sabar dengan sikap aku , selalu menyedarkan aku , dan lain lain .. terima kasih sangat sangatt !!!! aku sayang korang berdua ! :'D


PASTFUTURE
The star owner
Bounjour Alls ! Welcome to My world . Please don't copy anything here . Be a good girl and boy . Leave me a nice speak at my cbox ^^ Feel free to navigate around here :) Need some choco ? Change it Mood : I'm Bored -.- Status : Keep Smile :)[Change with your own words] ..

TALKIE TALKING

" Put your cbox "

FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • rindu dekat dia ..
  • pergi mana ?
  • tenkiu friend
  • lirik lagu
  • school holiday !!
  • my blog

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog: Rifhan Ilyani!
    Best view:google chrome
    Others:(♥♥)

    Remember!!dont remove this section!!